V a r d a g s l i v

V A R D A G S L I V ~ L A N T L I V ~ I N R E D N I N G ~ T R Ä D G Å R D ~ R E N O V E R I N G ~ M A T L A G N I N G

4 juli 2011

I röjartagen!

Hej på er!

Visst är det skönt att man är mitt i sommaren, så här mycket har jag nog aldrig väntat tidigare. Dottern har frågat nästan varje dag sedan april - mamma är det sommar idag och svaren har blivit neej älskling snart så. ca 60 dagar men nu kan hon springa naken även om de regnar och hon frågar inte längre för hon märker de själv =). Att få äran att se barns lyckliga ögon när de springer och leker i solen är nåt av de finaste jag vet.
Hemkommen från 1 veckas midsommar semester kommer man hem till ett hus nystadat fast med musar i ( sambon hade visst råkat lägga en kärve i en påse i källaren och jag hade råkat vädra över natten med öppen dörr och dom små liven hittade dit och vi begav oss på semester oops), dessa små söta djur finns ej längre kvar men nu skall här röjas för de kryper i hela kroppen på både mig och  sambon kan man säga. Så nu fick vi ett ryck, från att ha känt ett lugn till att bli fullständigt sönderstressad kan inte vara hälsosamt så jag tog ett ljupt andetag, och sambon och jag kom överräns om att röja med ro och vi lyckades riktigt bra måste jag säga. Jag ska verkligen försöka att ta vara på denna sommaren och tänka på saker med roooo, de tror jag på. De är mycket som skall göras, mycket man vill göra och mycket man vill inhandla och mycket man ska inhandla, men men man får ta dagen för vad den är. Så härligt de är att ha börjat lära sig =) Men de är lätt att falla tillbaka tyvärr, men ska göra mitt bästa =)

Sambon ville spara på gamla sängar och då snackar vi 70-tals och nej tack nu har dom stått här läääänge och vi bara går förbi dem i förrådet och har hittills inte ens tänkt tanken att använda dem så idag gick dem till loppis. Hur var de då med vhs filmer då? ja den tiden är ju också över (nu lever vi på 2000 talet försökte jag förklara och efter många om och men så fick även dem gå iväg så de blev 1 kv.m  till med tomrum. Så här skönt har jag aldrig känt innan att röja när sambon går att övertala utan att ta slut på all min energi =) Nu kan man kalla de RÖÖÖJA hihi! Sen ska vi börja med de roliga och bocka av listan lite till hihi....


Så här ser de nog ut kanske =)
(Bild okänd)

Ha en underbar vecka och glöm inte ta vara på var dag och se vad den har att erbjuda =)
Kramar Sanna

3 kommentarer:

 1. Vad fint du skriver, låter gott att du kan njuta och att du får med dig sambo i röjararbetet. Härligt!
  Ha det fint i sommarvädret!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Hejsan
  Man får passa på med röjning innan det blir för varmt, om nu värmen kommer tillbaka. Bra beslut och köra bort sånt ni inte använder, man sparar alldeles för länge på saker. Idag gick jag på semester, känns otroligt skönt.
  Solig kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Ha en fin helg.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en rad här hos mig, det glädjer mig
Kram på dig