V a r d a g s l i v

V A R D A G S L I V ~ L A N T L I V ~ I N R E D N I N G ~ T R Ä D G Å R D ~ R E N O V E R I N G ~ M A T L A G N I N G

3 maj 2011

Ny målat ; )

Hej mina vänner!

Efter många om och men så har jag tjatat hål i huvudet på min käre sambo, han har åter igen gett med sig och i slutändan blir han även överraskad och lite impad hur bra det blir, vill dock inte skryta men så uttrycker han sig =) Hihihi!

Nu målas det för fullt på vår altan och de blir sååå fint jag är så nöjd och glad och känner mig som en ny människa, kan ni gissa färgen tro? Precis ni gissa rätt VITT såklart ; )

Än visar jag inga bilder då de är en del kvar men förhoppningsvis blir det helt klart till helgen men jag lovar inget beror ju på vårt underbara svenska väder. Idag snöade det STORA första snön flingor men som tur var så la de sig inte =)

Men jag utlovar bilder när det blir klart =)

Nu har vi vår igen och träden börjar slå ut, blommorna i rabbatten växer och därmed massor av fler ide`er. Jag måste hej, jag måste hej, jag måste hejda mig, när någon inspirerar mig hihihi jaa en liten truddi lutt jag brukar sjunga för som sagt hejda mig och mina idder lite =)

Snart börjar Ernst på tv:n igen och sambon får HÅRD konkurans då han är mannen i mitt liv =) Alldeles för gammal för mig, så därav är sambon lugn men brukar dock ta till sig lite av Ernst med både ideer och försöker ta till sig den underbara mannens lugn och då blir jag så nöjd och glad såå =)

Här kommer lite bilder på några växter i vår trädgård och runt om oss sedan förra året =)





En liten humla kom med på bild också =)


Dessa kvällar längtar jag efter såå
Må så gott alla
Kramar
Sanna




Ha en underbar dag Kram Sanna

5 kommentarer:

  1. Så stora fina räkor ni har nere på kusten, ser jättegott ut. En sån skål räkor på nymålade altanen blir väl bra och fira att det är nymålat med. Skoj att Ernst börjar igen, det är mysigt och titta på.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  2. Du är så energisk, ska bli roligt att se det målade!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  3. Vad härligt att få altanen målad. Vilka härliga bilder.

    Önskar dig en fantastisk dag!

    SvaraRadera
  4. Hej på dig
    Ramlade in på din fina blogg av en händelse. Så då måste jag ju skriva ett par rader eller hur. Trevligt och mysigt att titta in här tycker jag. Hoppas du får en fin vecka kramar från Marias Hörna.

    SvaraRadera
  5. Vad spännade.. Väntar ivrigt på bilder! :)
    Kram på dig!
    Evelina

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en rad här hos mig, det glädjer mig
Kram på dig