V a r d a g s l i v

V A R D A G S L I V ~ L A N T L I V ~ I N R E D N I N G ~ T R Ä D G Å R D ~ R E N O V E R I N G ~ M A T L A G N I N G

30 aug. 2010

Inspiration, längtan och förväntan!

Hej kära ni

Oj oj oj, nu ska jag berätta någonting för er =)
Jag är ju mammaledig till min lille son Melvin och som säkert många andra känner så är det ju underbart men man liksom fastnar i det på nåt sätt och vips en dag tar man sig i kragen och känner att de finns ett liv utanför vardagen och denna ledighet, som man annars brukar längta efter =) Visst är de tokigt!
Men iallafall så satt jag en dag och kikade på kvällsjobb och fick se att de fanns homeparty med inredning ääh tänkte jag, jag är ju ingen säljare så de passar ändå inte mig.......
MEN!
Efter några dagar kände jag att tanken fanns ju ändå där och ville liksom inte försvinna ( har ju råkat bli inredningstokig), så jag kollade upp detta.. Och hittade mer än vad jag trodde, och fastnade toltalt för ett företag =) Ringde direkt och kollade upp fördelar/nackdelar men fördelarna tog överhand och vips så var jag konsulent.... idag =) Med STOR spänning och förväntan skall jag göra detta till min lilla hobby med viss bonus.
Med klass stil och för allas portmonnäer, ska bli så himla roligt, spännande och mysigt.
Tanken är inte homeparty för mig utan After work fika vad tror ni om de.
Jag ärinte så förtjust i homeparty med säljare som prackar på en allt, för att köpa detta måste du ha detta och så när du köper detta passar även detta och så går man hem med en klump i magen och har shoppat för mer än vad som var tanken.
Dessutom brukar de stå och pladdra om allt dom har att sälja, och blir irriterade på kunderna som läser i katalogen undertiden de pratar om sina produkter. Så här ser de ju nästan ut på ett så kallat  homeparty....... Iallfall de jag har haft hos mig och varit hos hos andra, men visst har de varit trevligt för det.
Men jag tänkte att varför inte göra de bekvämt, Välkommen, varsigod en katalog sitt, njut och bläddra hur mycket du vill, ge tips och ideer beronde på den smak peronen har, kaffe med tilltugg undertiden = mysigt, lite bakgrundsmusik mycket skratt och när man känner sig klar får man lov att gå och behöver inte lyssna på allt de där man kanske inte har tid att lyssna på eller inte ens är intresserad av =)
Jag tror de flesta kommer fastna och njuta och känna sig lugna och ha väldigt trevligt eller vad tror ni?
Jag vill bara ha trevligt, träffa folk umgås och skratta och dela med mig av min STORA hobby INREDNING och min enorma inspiration!
Alla får köpa de dom vill om dom vill =)

Jag kanske är ute och cyklar men jag tror de blir bra =)


Ha en underbar dag Kram Sanna

2 kommentarer:

 1. Hej vännen, så roligt det låter att få jobba med det som man är road av, jag har ju också den förmånen. Kan väl vara värt att prova på, få nya kontakter och testa lite annat. Synd att detr är så långt till dig annars hade jag kommit direkt.
  ha det gott!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Hallojsan!

  Så kul det låter att få jaobba med något som man verkligen brinner för och samtidigt få tiden hemma med sitt barn!

  jag önskar dig lycka till!!

  Ha en härlig lördagskväll!! Kramis Sanne

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en rad här hos mig, det glädjer mig
Kram på dig