V a r d a g s l i v

V A R D A G S L I V ~ L A N T L I V ~ I N R E D N I N G ~ T R Ä D G Å R D ~ R E N O V E R I N G ~ M A T L A G N I N G

20 sep. 2012

Varumärket Lorraine

Hejsan!

Jaa.. Lite försiktigt startade jag mitt lilla företag Made by Lorraine för snart 1 år sedan.
Tanken var då att tillverka egna inredningsdetaljer för att i framtiden kunna öppna en inredningsbutik här hemma. Men för att kunna göra det utan att använda våra privata pengar, ville jag käna ihop dem helt själv med start från grunden och 0 kronor, såå.....
Jag började städa i Farmartjänst tillsammans med min farmor, detta har jag gjort i ett år samtidigt som jag tagit en del beställningar från familj och vänner och bekanta och suttit på kvällarna och sytt ihop ett litet lager och köpt in lite material och tillbehör för att ha något att tillverka av.
Och så ansökte jag om ett varumärke och nu äntligen är mitt varumärke Lorraine registrerat.

Att städa är kul men slitsamt med tanke på den nogrannhet som Orust Farmartjänst är känt för vilket gjorde jobbet extra kul med nöjda kunder. Men jag kände under våren att jag ville utvecklas mera vad det gällde inredning och mitt företagande och då kom jag in på utbildningen Företagsekonomi på komvux och ska nu studera i ett år istället.
Detta är jätte roligt och lärorikt och jag har så mycket ideer och i helgen hade jag premiär och visade mina ting på Ladan i Varekil här på Orust, det var såå roligt och det gav mig massor av ny energi.

Så nästa gång jag är ute och visar upp mina inredningsdetaljer blir i November i Ladan igen då vi ska ha en liten julmarknad, ska bli så kul.

Så nu får ni titta in även på madebylorraine.blogspot.com och se vad jag hittar på, och du glöm inte att göra ett avtryck efter dig, då kan du va säker på att du gjort någon glad idag.
Bloggen kommer uppdateras efter hand.Ha en trevlig kväll!
Kramar Sanna

3 kommentarer:

 1. Du gör så fina ting och bebisens vimpel är fantastiskt vacker och du kommer att få många beställningar på den! För den är så unik
  Jag längtar efter november då vi får se bland annat jul och inrednings detaljer..
  Kramar från oss

  SvaraRadera
 2. Ha en bra helg.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Var ligger ladan i Varekil? Jag bor i Varekil men känner inte till den. Har inte bott här så länge.

  /Annette

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en rad här hos mig, det glädjer mig
Kram på dig