V a r d a g s l i v

V A R D A G S L I V ~ L A N T L I V ~ I N R E D N I N G ~ T R Ä D G Å R D ~ R E N O V E R I N G ~ M A T L A G N I N G

19 aug. 2012

Söndagsmorgon och lite annat

Hejsan!

En skön Söndags morgon har vi här.
Vi var uppe med tuppen, stackars lilleman har feber och är lite krasslig så Maddickens ljuva stämma finns i bakgrunden och familjen infinner sig i soffan.
En häktisk vecka har jag framför mig då jag börjar läsa företagsekonomi och handel imorgon och jag har ju ett jobb som skall avslutas också så det lutar åt att det blir dubbla pass denna veckan, men vad gör det när man har massa energigivare här hemma en härlig dag som denna.
Intervjun jag var på häromdagen gick bra men den gäller ett halvår framåt då det var ett företag som skall utökas om ca ett halvår så vi får se om jag hamnar där då... Impulsiv som jag är så kan vad som helst hända fram tills dess.

I veckan var jag hos min käre vän Carolina och fotade henne och hennes vackra gravida mage, det gick jättebra  och var verkligen jätteroligt och extra kul när man fixar och donar inför att fota och med en vacker modell blir ju pricken över i:et såklart. Och bäst av allt så fick hon en ny fin kamera i present så håll i er hon kommer fota jag lovar så ta en titt i hennes fina blogg här.

Jag lovade ju att visa mitt kök som är om målat och numera vitt och det blev betydligt mycket bättre än tidigare, nu är det bara en vedspis som väntar men det tänkte vi får bli fram vid advent.


Jo jag vill ju gärna göra om lite mer i köket men vi tar en sak i taget, tror det är mer nyttigt för själen än att dra igång ytterligare ett projekt igen men köksbordet och stolarna måste man väl kunna måla om eller ;)
Ha en skön Söndag ni med

Kraam Sanna

7 kommentarer:

 1. Så fint kök du har, härligt stort och ljust.
  Madicken, det är mysigt det. Men trist och
  ha feber.
  Krya på dig hälsning till lill-killen
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Madicken är min absoluta favorit och Barnen i bullerbyn, men febriga barn är ingen höjdare. Hoppas på snabb förbättring. Härligt kök ni har!! Önskar Dig en skön söndag, kram Kate

  SvaraRadera
 3. spännande planer.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Hej hej, och tack för rara ord inne hos mig. Så kul, då hittade ju jag till dig. Gillar din blogg, och lägger dig gärna i min lista så att jag snabbt ser när du uppdaterar:). Måste säga att du har ett fantastiskt kök:). Kram Camilla

  SvaraRadera
 5. Hallojsan!!

  Så fint ni har gjort det..kan varmt rekommendera kamin..vi skaffade en för två vintrar sedan och då hade vi velat fram och tillbaka i mååånga år..har inte ångrat det en sekund!!

  Jag tror att er köksmöbel kommer bli kanonfin som vit..inga problem att måla den inte!!

  Kram kram Sanne

  SvaraRadera
 6. Så fint du har det. Allt går att måla bara man slipar ordentligt. Kram/Ingela

  SvaraRadera
 7. Klart du kan måla, som Ingela säger ... slipa och sedan tvätta med målartvätt... sen kan du rolla bord och stolar... sedan tar du en pensel sista varvet och det blir bara så perfekt... Lycka till kramar Jeanette....

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en rad här hos mig, det glädjer mig
Kram på dig