V a r d a g s l i v

V A R D A G S L I V ~ L A N T L I V ~ I N R E D N I N G ~ T R Ä D G Å R D ~ R E N O V E R I N G ~ M A T L A G N I N G

28 apr. 2012

Nyanser

Heej kära Ni!

Jo som jag skrev i förra inlägget så har jag ett litet projekt med en soffa som ska bli till hatthylla, hur konstigt det än låter så kommer det bli bra och lite udda och det gillar jag lite extra måste jag säga.
Idag har jag piffat och grejat och imorgon blir en rolig dag då det ska piffas lite till och piffet ska på plats så att säga.
Jag och dottern var och köpte lite tyg och jag hittade ett linnetyg som var lite mörkare linnefärgat som jag fastnade för. Jag köpte ju såklart lika mycket vitt tyg ifall jag ändrar mig för att på nåt sätt va på den säkra sidan och jag har alltid problem med beslutsångest...
Hur som helst så kommer vi hem och tyget har ändrat färg på vägen... nu är det lila med nån slags röd nyans men i mörker ser det ju ut som jag önskade, hmm (efter en stunds fula meningar så kommer jag ihåg och tänker)  pjuuu tur jag garderade mig med vitt också =) Hihi det känns tryggt att alltid ha en standard färg i beredskap =)

Trodde jag köpte detta

Men kom hem med detta

Men som tur va, var jag garderad med detta

Spännande, för jag vet inte riktigt själv ännu hur och vad det blir av det hela =)


Kraam Sanna

2 kommentarer:

 1. Ha en fin Valborg och 1maj.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Hej Det blir säkert fint vilket du än tar. Jag har också beslutsångest vet precis hur det känns.
  Vill passa på att tipsa dig när jag nu kikar in att du just nu kan vinna en SPEGEL i Fransk Lantstil om du gillar inwhite4you på FB. Läs mer i min blogg. Ha en skön fredag. Kram Lena

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en rad här hos mig, det glädjer mig
Kram på dig