V a r d a g s l i v

V A R D A G S L I V ~ L A N T L I V ~ I N R E D N I N G ~ T R Ä D G Å R D ~ R E N O V E R I N G ~ M A T L A G N I N G

1 apr. 2011

Städ, bak och saknad

Hej söta ni!

Idag blir det städning för min del, och i eftermiddag tänkte jag försöka hinna med att baka en kaka av nåt slag, sugen på nåt saftigt och vårigt med bär, får se vad det blir.
Sambon och dottern är i fjällen och kommer äntligen hem i morgon, som jag har längtat. Tycker det är jättejobbigt att vara ifrån min älskade flicka så många dagar, dom åkte i Tisdags, men det är nyttigt för både mig och henne tror jag, längtar så tills jag får krama och pussa på henne =)
Men det är väldigt skönt att jag har lilleman hemma så jag får pussa på han iallafall, han är så go =)
I helgen skulle det bli fint väder så då tänkte jag åka och köpa lite fina blommor att sätta i krukor.

Nästa helg blir det påskpyssel för mig och en god vän, dagen börjar med barnpyssel tillsammans med barnen såklart, det blir nog en picknick ute och mot kvällen blir det mer pillpyssel spännande spännande och så mysigt vi ska ha det, längtar såå.

Hittade en bild som inspirerade mig som jag ska göra nu till påsk, kommer bara inte ihåg vilken sida jag hittade den påTusen tack för alla gulliga kommentarer jag fått i tidigare inlägg det värmer verkligen i hjärtat ska ni veta, själv har jag varit lite dålig på att kommentera senaste två veckorna men lovar att bättra mig.

Önskar er alla en riktigt trevlig Fredag och

2 kommentarer:

 1. Här ska också planteras under helgen, trots att det både snöat och regnar. Men nu är det dags och vårpiffa entrén.
  Ha en skön helg
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Visst är det svårt att vara ifrån barnen men som du säger är det nyttigt också. Längtan är jobbig men det är så härligt när man ses igen.
  Ha det så mysigt på påskpysslet i helgen! Det är så kul att pyssla med barnen och får man tid till vuxenpyssel också är det bara bonus.
  Kram Eva

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en rad här hos mig, det glädjer mig
Kram på dig