V a r d a g s l i v

V A R D A G S L I V ~ L A N T L I V ~ I N R E D N I N G ~ T R Ä D G Å R D ~ R E N O V E R I N G ~ M A T L A G N I N G

24 feb. 2011

Tryggheten är viktig

Hej kära vänner!

Jaa.. ibland är frågan om hur man tänker egentligen, eller iallafall vi....
Häromdagen kunde de gått riktigt illa här hemma.
Vi vaknade upp på morgonen, svinkallt var de så sambon sprang ner och tände i pannan och jag yrde runt som en yr höna och tände värmeljus och ville ha upp värmen fort här i huset, burrrrr....
Men jag tänkte väldigt kort, jag ställde några värme ljus framför tv:n och sedan skulle jag och dottern iväg på barnkalas, men när vi kommer ut i bilen var barnstolarna borta och jag svor över sambon som inte ställt tillbaka dem, som tuuuur var så sprang jag in och svor lite (fniss) och han var påväg in på toaletten, men kom ju ut och undra var det var med mig och kände då en doft och blev livrädd (inte för mig dock) utan rök/bränd plast. oooops.

Det kunde gått så fort, sambon lyckades släcka elden med låga på ca 30 cm mitt framför tv:n.
De var så att dottern hade sträckt sig efter kontrollen och stängt av tv:n och då puttat tallriken med värmeljusen en liten bit och där stod en tvspels mackapär som inte längre finns kvar för den är uppbränd, peppar peppar klarade sig tv:n och huset, men inte vår fina tv:e bänk (äpplet).
Men för att nu se de lite positivt, nu får jag lov att måla den viiiiit hihihihi, men jag är evigt tacksam för att jag sprang in och svor lite för annars vet jag inte hur det hade gått om sambon vart på dass och ja...
Så tankarna har snurrat en del i veckan och på Living and Room har vi ju en brandfilt med väldigt läckert fodral och en sådan ska jag banne mig se till att ha hemma i fortsättningen.
Igår var en Larm installatör här så nu blir de brandlarm mm. här skall kännas tryggt i fortsättningen och de är värt varendaste krona.
Varför inte ta de säkra före de osäkra!Är du också intresserad av en sådan här EU godkänd paisleymönstrad brandfilt 120*120 hör då av dig till mig =)

Ha en underbar dag i kylan
Kramar

6 kommentarer:

 1. Vännen, vilken tur att allt gick bra! Ni har nog en ängel i huset. Ja, nu får du ju möjlighet att måla.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Nej men fy! Tur att det gick så bra som det gjorde!
  Kram Evelina

  SvaraRadera
 3. Du har nog en skyddsängel, tur att det gick bra.
  Önskar Dig en fin helg!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Vilken tur att det gick som det gick.
  Ha en fortsatt fin helg.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Hej! Men fy va hemskt. Tur att det gick så bra! Det är så lätt hänt. Det var en fin brandfilt, ska tänka på den, få se om vi byter ut vår fula!!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. herregud, vilken himla tur att ingen av er kom till skada & att allt slutade så väl!

  Kramar
  Tiina

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en rad här hos mig, det glädjer mig
Kram på dig