V a r d a g s l i v

V A R D A G S L I V ~ L A N T L I V ~ I N R E D N I N G ~ T R Ä D G Å R D ~ R E N O V E R I N G ~ M A T L A G N I N G

28 nov. 2010

Gammeldags Julmarknad

Hej alla underbara läsare!

Jag ska försöka att beskriva den känslan jag hade igår när jag var på julmarknad i lilla mysiga Nösund.
Vi har ju här ute, några ändar på vårt vackra Orust som är helt fantastiskt både på sommaren och vintern en av dem är Nösund.
När man tittar sig omkring så är allting så vackert stilla och tyst och jaa helt underbart.
Vi skulle haft en liten familjedag men tyvärr var pojken febrig och sambon mer än gärna hemma så de fick bli en tjejdag, och de blev riktigt bra.
Jag och lilla Minna åkte och hämtade våra bästa vänner Carro och Evelin och sen bar de iväg.
Denna lilla julmarknad befann sig i den såkallade sjöstugan ute på Nösund, så mysigt, lukten var glögg med en tutch av pepparkakor och en äldre dam stod och bakade tunnbröd, ochen man spelade dragspel de fanns ljus av många sorter, mjuka ulliga fårskinn, hand gjorda kuddar, 7 sorters kakor och kaffe såklart och lite därtill.
Fick bl.a se en jätte charmig liten leksaks traktor av plåt, gammal med fungerande växellåda, ratt och handbroms som man skruvade upp så den tog sig framåt, ville gärna köpt den men gjorde inte detta och jag ångrar mig såå =(.
De jag fick med mig hem var en jättesöt ljuspåse med ett hjärta på, ett jättesött litet tyghjärta till Minna som hon valde själv och ett annat vackert ljus som var gjort av nåt geleigt i ett vackert glas men hann inte mer än hem så var de sönder tyvärr =(
Vi fick oss en liten fika också givetvis (konstigt att de alltid blir fika när vi är tillsammans)
De var hur mysigt som helst men väldigt kallt men så härligt med lite julstämning och julkänsla, fler julmarkander lär de nog bli.

Ha en underbar dag Kram Sanna

5 kommentarer:

 1. Gulliga sanna så himla roligt att läsa vad du skriver =) lite tår ögd blev man när jag fick se att vi ochså fanns med på raderna =) kramar

  SvaraRadera
 2. Tack vännen, dina ord värmer!
  Vilken fin bild..är det din hemmautsikt?? *avis*
  Kram Git

  SvaraRadera
 3. Hej jag såg att du ville ha hjälp med dina bilder! Jag brukar gå in på verktyg uppe i menyn och andvända window live writer. Mycket lättare att få ordning på sina bilder där! Hoppas du vet var det är! Ha en riktigt trevlig andra advent! kram Nina

  SvaraRadera
 4. Så mysigt och vilken fin bild.
  hanna

  SvaraRadera
 5. Min favorit affär är en liten affär här där vi bor som heter Purple and Pink och precis som namnet säger går det mesta i rosa och lila.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en rad här hos mig, det glädjer mig
Kram på dig