V a r d a g s l i v

V A R D A G S L I V ~ L A N T L I V ~ I N R E D N I N G ~ T R Ä D G Å R D ~ R E N O V E R I N G ~ M A T L A G N I N G

15 juni 2010

Min kissekatt

Gokväll mina vänner

Vi har länge väntat på ett nytt hem till vår lille kissemiss Harry, och nuu har han flyttat och blivit katt och inte hund =)
Förra Söndagen gjorde vi ett försök men han tog sig ur buren på något vis tydligen och när dom öppnade bilen här utanför smet han ut, och jag valde att avvakta lite för hans bästa.
Han var så nöjd och glad och kom strykandes som vanligt några timmar senare.

Problemen är nämnligen sådana att vi bor nära en trafikerad väg, och de var inte meningen att han skulle flytta med oss hit men enveten som han är följde han hundarna och blev då kvar som en tredje hnd kan man säga, för inte tror han själv att han är katt iallafall. Bråkar med hundarna älskar han och speciellt lura mig så jag tror de är nån av hundarna som är på han, men jag har minsann kommmit på honom den rackarn.Grannarna och grannkatterna avskyr min käre lille katt då han tror sig äga allt som rör vid honom då också all den mark han spatserar på. Grannarna har alltså 5 katter (sönderrivna katter) Jag har dock aldrig sett en skråma på Harry men har ju hört ett par slagsmål på håll om man säjer så, men de kallar han en riktig slagskämpe, hmm min fina stora röda gulliga söta kissemiss som sldrig gör en fluga förnär enligt sig själv =) och matte =)
Men han har iallafall övertagit grannens källare som hon dock har som katt hus mer eller mindre, men som är Harrys enligt han själv då de andra katterna inte vågar gå i närheten av honom =( Dumma HARRY!
Jaaa för att nämna några......

Igår var de dags för ett nytt försök och de lyckades galant, och han verkar trivas än så länge, förvånar mig inte om han på nåt sett skulle hitta hit, vill han så kan han.

Vi har ju skämt bort honom en hel del, han har alltid fått Whiskas kattfoder med smak tonfisk, okej oxfile få väl duga ibland men bara när han vill =)Och jag lovar vi har provat massor olika men icke då att han ätert, kräsne katt.
Han äter inte ens färska räkor, kokt torsk, strömming, lax eller blöt kattmat, hundmat däremot går alldeles yppeligt som efterrätt =)

Men sån är han och de har inte gått att ändra på hittils så vi får väl se hur de går nu =)

Saknar honom iallafall =(

3 kommentarer:

 1. Tycks vara en modig katt Du har. Hoppas allt går bra. Att leva med djur är så fint vi har en gullig vovve vår sladdis brukar vi säga. Han är snart femton vår Goldenhanne och världens goaste.
  Mär han var i stt esse var han nog gatans skräck men som tur är har han med ålderns rätt lugnat sig.
  Idag har jag varit och hämtat mitt fina paket från Dig. Oj så fint Du slagit i n det visar i nästa inlägg men jag är jätteglad över min fina vinst ska Du veta stort och varmt TACK!
  Kramar Lena

  SvaraRadera
 2. Hej igen Sanna och än en gång TACK för den fina klockan jag är såå,, glad ska Du veta.
  Du måste ha en väldans fin sax som klipper så fint och jag kan fortfarande känna doften av lavendel på batteriet Fniss.
  Ha nu en skön kväll så hörs vi vidare!
  Åker till Hälsingland imorgon för att lära mig mer om allmogemöbler.
  Många kramar Lena

  SvaraRadera
 3. men vilken mysig katt, stackars dig att du inte kan ha honom kvar, hoppas allt blir bra till sist. kram på dig Sanna/Ingela.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en rad här hos mig, det glädjer mig
Kram på dig