V a r d a g s l i v

V A R D A G S L I V ~ L A N T L I V ~ I N R E D N I N G ~ T R Ä D G Å R D ~ R E N O V E R I N G ~ M A T L A G N I N G

10 mars 2011

Borås tapeter

Hej mina vänner!

Idag har vi haft en riktig mysdag med shopping, bl.a tapeter, takfärg, penslar, hyllkonsoller (krusidull modell ) täckpapp, påskfjädrar och massa därtill, nu skall här renoveras =) Barnrummen skall göras iordning, samt mitt syrum och vår klädkammare, de blir vit pärlspont i samtliga rum + en fondvägg i vardera rum. Barnens rum skall piffas upp med massa textiler mm och personliga tavlor, ser fram emot när det är klart för det kommer ta sin lilla tid för innan vi börjar med detta skall ju detta förhjälpade taket målas................................pjuu. Men nu är grejerna hemma så det är bara att sätta igång =)

Här får ni en liten smakbit av hur tapeterna vi valt ser ut =)


Den blå randiga skall vara i lillemans rum, den beige/vita i klädkammaren, den blommiga i syrummet och den lila/vita i lilltjejens rum
Den blommiga tapeten har jag spanat på under en längre tid, jag gillar den skarpt, men frågan har varit? vågar jag? Idag bestämde jag mig att den får vara i syrummet, hade tänkt den till lilla Minnas rum men hon ville inte det.
Hennes önskan var en blå tapet med vita stjärnor på men jag var tveksam och när jag visade den lila blev svaret åååå vad fin den vill jag ha, VI TAR DEN DIREKT sa jag =)
Något mer neotral =)

Vad tror ni?

Ha en underbar dag Kram Sanna

2 kommentarer:

  1. Så vackra tapeter du valt. Den blommiga är ju underbar, blir säkert fin i ditt syrum!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Superfina tapeter ! Tänkte bara kika in ocgh berätta att besticklådan nu finns på fridasgård.se .

    Ha en trevlig helg nu .

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en rad här hos mig, det glädjer mig
Kram på dig